Nieuwe foto van de prachtige Margot Robbie in de film 'Babylon'

Nieuwe foto van de prachtige Margot Robbie in de film 'Babylon'

De actrice ziet er weer beeldschoon uit.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er een artikel langs op FilmTotaal over Damien Chazelle's nieuwe Babylon. De blockbuster wordt namelijk wisselvallig onthaald, maar vanwege alle grote sterren die erin voorkomen zullen de nodige filmfanaten toch wel naar de bioscoop gaan. Een van de grote namen is Margot Robbie.

De 32-jarige Robbie werd wereldberoemd na Scorsese's The Wolf of Wall Street. Ondanks het feit dat dit een groot succes was, dacht de actrice erover hierna te stoppen. Meer daarover lees je hier. Uiteindelijk besloot Robbie toch door te zetten en was ze in verschillende topfilms te zien.

Carrière
Zo wist de Australische actrice wederom hoge te gooien in andere projecten zoals o.a. I, Tonya en Once Upon a Time in Hollywood. Ook scoorde ze de hoofdrol in Babylon. Hoewel de recensies dus niet allemaal even positief zijn, schijnt Robbie wel weer eens geweldig werk neer te zetten.

De acteerprestatie van de actrice is weer van een erg hoog niveau. Hier komen wij in januari 2023 zelf achter, wanneer de film in de Nederlandse bioscopen zal draaien. Tot die tijd worden we wel getrakteerd op de nodige kiekjes en nieuw beeldmateriaal. Nu is het weer raak, met een fraaie foto van de beeldschone Robbie. Bekijk de foto hieronder.



NieuwsFilm

meest populair