Jason Statham ontmoet Rico Verhoeven: samen in een film?

Jason Statham ontmoet Rico Verhoeven: samen in een film?

De kickbokser ontmoet de actieheld

Zo nu en dan duiken er Nederlandse namen op in het Hollywood circuit. Van topacteurs als Carice van Houten tot zwaargewichten als Olivier Richters (eerder bekend als 'The Dutch Giant'). Nu duikt er een opvallende foto op waarbij kickbokser Rico Verhoeven één van de grote actiehelden van dit moment ontmoet, zal dit leiden tot een samenwerking?

De acteur Jason Statham, bekend van films als The Expendables en The Italian Job, deelt op zijn Instagram-profiel een foto waarbij hij niemand minder als kickbokser Rico Verhoeven ontmoet. De wereldkampioen en de acteur lijken het prima met elkaar te kunnen vinden. De geruchtenmolen gaat daarom ook meteen op volle toeren draaien, kunnen we hier een samenwerking verwachten?



Hollywood ambitie
Rico Verhoeven ambieert al een langere tijd een carrière in de filmwereld. Eerder maakte hij al bekend bezig te zijn met de actiefilm Black Lotus, waarin hij de hoofdrol speelt. De film is momenteel in post-productie, opnames vonden onder andere plaats in Amsterdam.

Aangezien Black Lotus is geschreven door de scenario-schrijver van de aankomende The Expendables 4, wordt de link met Jason Statham opeens erg duidelijk. Het is in ieder geval een feit dat de Nederlander zich steeds meer gaat begeven onder grote Hollywood sterren. Afgelopen maand interviewde Verhoeven niemand minder dan Dwayne 'The Rock' Johnson, waarbij ook een staredown werd gedaan.



NieuwsFilm

meest populair