3 onheilspellende films die nu gewoon op Netflix staan

3 onheilspellende films die nu gewoon op Netflix staan

3 films waar het wel eens slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

The Lost Daughter

Regie: Maggie Gyllenhaal | Hoofdrollen: Dakota Johnson, Ed Harris, Peter Sarsgaard, Olivia Colman | Kijk nu



Tijdens een strandvakantie raakt Leda (Olivia Colman) geobsedeerd door een jonge moeder en haar dochter. Hun liefdevolle relatie en vooral hun luidruchtige en intimiderende familie werken op haar zenuwen. Leda wordt overweldigd door duistere geheimen uit haar eigen verleden en heftige herinneringen aan het moederschap waar ze op jonge leeftijd mee te maken kreeg. Na een impulsieve actie belandt ze in de onheilspellende wereld van haar eigen geest, waar ze wordt gedwongen de keuzes die ze als jonge moeder heeft gemaakt en de gevolgen daarvan onder ogen te zien.

Shattered

Regie: Luis Prieto | Hoofdrollen: John Malkovich, Frank Grillo, Cameron Monaghan | Kijk nu



Als de eenzame tech-miljonair Chris de charmante sexy Sky ontmoet, groeit er een passie tussen hen. En als hij gewond raakt, grijpt ze snel in als zijn verpleegster. Maar Sky's vreemde gedrag doet Chris vermoeden dat ze sinistere bedoelingen heeft, vooral wanneer Sky's kamergenoot door mysterieuze oorzaken dood wordt aangetroffen.

Midsommar

Regie: Ari Aster | Hoofdrollen: Florence Pugh, Will Poulter, Jack Reynor | Kijk nu



Dani (Florence Pugh) en Christian (Jack Reynor) vormen een jong, Amerikaans stel. Hoewel het totaal niet goed gaat met hun relatie, zorgt een tragische gebeurtenis binnen de familie ervoor dat ze bij elkaar blijven. Christian en zijn vrienden besluiten een trip te maken naar een eenmalig midzomers festival in een Zweeds afgelegen dorpje en de rouwende Dani besluit met hen mee te gaan.

NieuwsFilm

meest populair