3 films die je absoluut niet mag missen op Prime Video

3 films die je absoluut niet mag missen op Prime Video

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

No Time to Die (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Fukunaga | Cast: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, e.a. | Kijk direct
James Bond is met pensioen als 007. Wanneer er toch een beroep op hem wordt gedaan, kan hij het niet laten om weer in actie te komen. Bond krijgt de missie om een ontvoerde wetenschapper te redden, maar deze blijkt gevaarlijker dan gedacht. De spion komt op het spoor van een geheimzinnige schurk met een gevaarlijke, nieuwe technologie. Aan Bond en zijn collega's om de wereld te redden.



Moonlight (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Jenkins | Cast: Ashton Sanders, Mahershala Ali, Naomie Harris, e.a. | Kijk direct
Jaren 80, Miami. Chiron, een homoseksuele zwarte jongen, groeit op in een ruige buurt. Hij heeft het niet makkelijk: hij wordt gepest en zijn moeder is aan drugs verslaafd. Zijn enige rolmodel is Juan, een drugsdealer met een verrassend zachte kant. Chiron probeert zichzelf te ontdekken en liefde te vinden ondanks zijn worstelingen met zijn achtergrond en seksualiteit.



A Cure for Wellness (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gore Verbinski | Cast: Dane DeHaan, Mia Goth, Jason Isaacs, e.a. | Kijk direct
Lockhart, een ambitieuze, maar naïeve administrateur, wordt naar een afgelegen wellnesscentrum in de Zwitserse Alpen gestuurd om daar zijn baas op te halen. Al snel ontdekt hij dat het desbetreffende kuuroord nogal vreemde behandelingen aanbiedt. Uiteindelijk stuit hij op een aantal angstaanjagende geheimen, maar ontsnappen blijkt onmogelijk.




Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair