Slecht nieuws voor geliefd Marvel-personage voor 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

De publieksfavoriet blijkt afwezig te zijn

Matthijs Bouman 28 november 2022 16:39 in Algemeen
Terwijl Black Panther: Wakanda Forever enorm succesvol is bij de Box Office, begint men langzamerhand al vooruit te blikken naar de volgende release binnen het MCU. In januari komt Ant-Man and the Wasp: Quantumania uit in de bioscopen. Het blijkt dat een geliefd personage van de vorige delen echter niet zijn opwachting maakt in de sequel.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is alweer het derde deel in de franchise van de kleine superheld. Na twee succesvolle solo-films en verschijningen in andere films binnen het MCU kruipt Paul Rudd nogmaals in de huid van de kleine (of grote) superheld.

Publieksfavoriet
We kregen eerder al een korte teaser te zien van de nieuwe Ant-Man-film, opvallend genoeg was het personage Luis (gespeeld door Michael Peña) daarin nergens te bekennen. Nieuw marketingmateriaal dat momenteel verspreid wordt in de United States lijkt de afwezigheid van de partner-in-crime van Scott Lang te bevestigen.Eerder liet acteur Michael Peña zich al twijfelend uit of hij in de film te zien zou zijn.

"Het ziet er niet naar uit..maar dat is ok. Ik weet dat ze iets geweldigs aan het maken zijn", aldus de acteur

Of Luis toch zijn opmars zal maken in Ant-Man and the Wasp: Quantumania zullen we pas weten op 15 februari 2023, wanneer de film een release krijgt.NieuwsFilm