Zo had Love uit 'Thor: Love and Thunder' er ook uit kunnen zien

Ze is in de film een stuk jonger uitgevallen!

Matthijs Bouman 28 november 2022 17:04 in Algemeen
Thor: Love and Thunder markeerde het derde establishment in de populaire filmreeks omtrent de Noorse God. De film, geregisseerd door Taika Waititi, introduceerde verschillende nieuwe personages binnen het MCU. Marvel Studios deelt nu het concept design van een van deze personages.

Voor elk nieuw filmpersonage worden er concept designs gecreëerd. Dit helpt met het visualiseren van het karakter en geeft een leidraad voor verschillende afdelingen binnen een productie. Denk bijvoorbeeld aan kostuumontwerp, make-up en casting. Toch wijkt het originele idee redelijk af van de uiteindelijke uitkomst.

Love
In Thor: Love and Thunder adopteert Thor een dochter. Het personage, met de naam Love, werd gespeeld door niemand minder als Chris Hemsworth's echte dochter, India Rose Hemsworth. Het Visual Development-team van Marvel Studios geeft ons op Instagram een inkijkje op het concept design van het personage.Het personage dat werd aangeleverd via het ontwerp was een stuk ouder als dat de dochter van Hemsworth was. Director of Visual Development Andy Park legt ook uit dat dit was ontwikkeld voordat de keuze om India Hemsworth hiervoor te casten gemaakt was.

Thor: Love and Thunder valt momenteel te streamen op Disney+. Hieronder de trailer:NieuwsFilm