Margot Robbie is behoorlijk wild in visueel krachtige trailer 'Babylon'

De actrice gaat er helemaal voor

Matthijs Bouman 29 november 2022 07:55 in Algemeen
Paramount Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van de opkomende film Babylon. De film, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle (La La Land, Whiplash), kreeg veel aandacht door de indrukwekkende cast. Toch waren de eerste recensies niet helemaal overtuigend, de nieuwe trailer laat ons wel een heus visueel spektakel zien.

Regisseur Damien Chazelle wist hoge ogen te gooien met films als Whiplash en La La Land. Laatstgenoemde was een echte liefdesbrief naar de stad Los Angeles en leverde maar liefst 6(!) Oscars op. Het lijkt dat Chazelle is blijven hangen in Los Angeles voor Babylon, de film speelt zich namelijk af in Hollywood in de jaren '20.

Indrukwekkende Cast
Het eerste wat opvalt als men naar de trailer van Babylon kijkt is de cast. Er zitten veel grote namen in deze film, waaronder Margot Robbie en Brad Pitt. Waar La La Land een liefdesbrief voor LA is, lijkt Babylon een liefdesbrief voor Hollywood te zijn. De film vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van filmsterren en toont verschillende decadente taferelen in de filmwereld.Gemengde Recensies
De film komt in Amerika eind december al uit in de bioscopen, waarschijnlijk om nog kans te maken op een Oscarnominatie aankomend voorjaar. Met het CV van de regisseur en de grote namen in de cast lijkt een Oscarnominatie haast een gegeven. Toch is de film bij voorvertoningen gemengd ontvangen.

Sommige recensenten prijzen de film de hemel in, noemen het 'de film van het jaar'. Er zijn echter ook tegenvallende reacties, waarin men stelt dat het script niet werkt en dat het de slechtste film van Chazelle tot nu toe is. De nieuwe trailer ziet er in ieder geval wel erg veelbelovend uit.

Babylon is vanaf 29 januari te zien in de bioscopen.

NieuwsFilm