De horrorfilm 'Terrifier 2' waarvan je moet kotsen binnenkort in de Nederlandse bioscopen

De horrorfilm 'Terrifier 2' waarvan je moet kotsen binnenkort in de Nederlandse bioscopen

Lang hoeven we niet meer te wachten

De laatste tijd komen er de nodige artikelen langs over Terrifier 2. Deze horrorfilm is een gigantische hit in Amerika, maar nu is er goed nieuws voor de Nederlandse horrorfanaten: over niet al te lang is de griezelfilm ook in ons land te zien!

Er wordt veel gesproken over Terrifier 2. De film van regisseur Damien Leone is zó afschuwelijk dat bioscoopgangers moesten overgeven en zelfs flauwvielen. Toch heeft Leone zich nog enigszins 'ingehouden', want hij haalde de meest choquerende scène er al uit.

Nederland
Nu komt de film ook naar ons kikkerlandje. Na de zegetocht in Amerika zal Terrifier 2 vanaf 19 januari 2023 eveneens het Nederlandse publiek laten gruwelen. Bekijk de trailer hieronder!



Succes
De originele cult-slasher Terrifier was in 2016 al een succes. Horrorfans waren helemaal weg van de expressieve killer-clown Art en hebben de makers jarenlang gesmeekt om een vervolg. Dit is er dus eindelijk en het pakt zeer goed uit.

Terrifier 2 was, en is nog steeds, een groot succes. Niet alleen kreeg de film voornamelijk goede recensies, de film is ook een box-office hit. Het vervolg kostte namelijk zo'n 250.000 dollar, maar bracht al meer dan 11 miljoen dollar op. Over niet al te lang kunnen wij de film dus ook zelf gaan bewonderen!

NieuwsFilm

meest populair