Dwayne Johnson alias The Rock bekent crimineel verleden te hebben

Hij pikte elke dag, een jaar lang

Vera 29 november 2022 13:13 in Celebrity
"Iedereen heeft zijn demonen, en ik heb zeker de mijne," zegt Dwayne Johnson op zijn Instagram. Hij bekent dat hij jaren geleden, toen hij straatarm was, elke dag wat pikte - een jaar lang. The Rock uit Black Adam was dus een notoire dief, maar betaalt een hoge tol terug - en legt het vast met een fotoserie en filmpje op zijn Instagram.

De steenrijke krachtpatser met een crimineel verleden loopt een 7-11 binnen op Hawaii. "Al tientallen jaren wacht ik om goed te maken wat ik een tijd geleden fout deed. Vandaag is de dag. Als 14-jarige pikte ik hier elke dag een kingsize Snickers-bar op weg naar mijn training, bijna een jaar lang. Het was mijn pre-workout food. Als de dame bij de counter niet keek, pakte ik er eentje mee. Ik ben nooit gepakt voor wat ik deed."Snickers
The Rock loopt de zaak binnen en verzamelt alle Snickers uit het schap. Hij rekent af voor de Snickers, geeft degene achter de kassa extra en rekent af voor alle mensen in de zaak. De Snickers laat hij achter voor degenen, die eruit zien alsof ze toe zijn aan het stelen van een Snickers.

De ster was blut in die periode. Zijn ouders ook. Zijn familie moest uiteindelijk in 1987 Hawaii verlaten en elders een nieuw bestaan opbouwen. Op zijn Instagram-bericht hieronder, schrijft Dwayne onder meer: "Ik heb een paar flinke demonen. Deze lijkt een suffe, maar ik moet er altijd aan denken als ik hier langs rijd en die winkel zie."

"Het was het minste wat ik kon doen voor alles wat ik heb gedaan. We kunnen het verleden niet veranderen met alle doms wat wij doen. Maar we kunnen af en toe dat leed verlichten en een glimlach op de gezichten van anderen toveren."NieuwsFilm