Aparte tekst in verlovingsring van Jennifer Lopez inspireert tot nieuw liedje

'Ik ga nergens heen'

Vera 29 november 2022 14:29 in Celebrity
Nu Jennifer Lopez een aantal jaar samen is met Ben Affleck en hun sprookjesachtige huwelijk een mooie herinnering is, laat zij steeds meer los over hun relatie.

Zo vertelde de actrice uit Marry me in een interview wat Ben Affleck in zijn verlovingsring voor Jennifer Lopez liet graveren. Het is een verrassende boodschap en mooie belofte aan haar: "Not. Going. Anywhere."

Geen zorgen
De acteur uit Deep water en Jennifer waren in 2004 verloofd, maar onder druk van de media en hun carrières beëindigden zij hun relatie. Aan Apple Music One's Zane Lowe vertelt Jlo, dat Ben die zin begon te gebruiken toen zij besloten het opnieuw met elkaar te proberen in 2021: "Zo signeerde hij zijn emails toen wij weer met elkaar begonnen te praten. Een soort 'maak je geen zorgen, ik ga nergens heen'."

Jennifer Lopez vertelt dat hun relatie helderder is dan destijds: "Nu weten wij meer. Er zijn geen vragen. Het is jij en ik, altijd, tot het einde."

Grootste pijn
De woorden van Ben en hun relatie beïnvloeden ook haar nieuwe album. Die bevat een liedje met dezelfde woorden. 'Not. Going. Anywhere'. Jennifer Lopez vertelt, dat hun breuk de grootste pijn in haar leven was. Zo pijnlijk, dat zij dacht dat zij dood ging.

"Het bracht mij in een neerwaartse spiraal dat 18 jaar duurde en ik het maar niet goed kon krijgen. Naar nu, 20 jaar later, komt er toch een gelukkig eind. Je kunt een tweede kans krijgen, als je er maar aan werkt en doorzet. Dat is het verhaal dat ik als artieste mee wil geven."

Het artikel in de Daily Mail staat hier. Jlo plaatste onderstaand bericht op haar Instagram. De luxe denim trenchcoat die zij draagt is van Lapointe.NieuwsFilm