Sylvie Meis deelt een selfie in haar trendy sportoutfit

Eigenlijk deelt zij nog veel meer

Vera 30 november 2022 09:33 in Celebrity
Sylvie Meis is in Miami en deelt graag een selfie van haar trendy sportoutfit. Niet duidelijk is voor welke training deze Nederlandse celeb koos, maar dat moet vast gemakkelijk zijn gegaan.

De actrice uit Elvy's Wereld So Ibiza! draagt een lichtblauwe legging en een topje met luipaardprint. Haar abs zijn duidelijk zichtbaar. De BNer maakt het geheel af met een zwart petje.Ze deelt meer
Voor degenen die meer van haar willen zien, zette Sylvie ook de video hier online. Ze schrijft erbij: "Daar ik niet kan posten dat ik elke dag uit de oceaan kom, laat ik zien hoe ik uit het zwembad kom."

Dat uit het zwembad komen, heeft zij duidelijk geoefend. De video lijkt op een filmopname en Sylvie ziet er goed uit met een grote zonnebril op. Natuurlijk draagt zij een mooie, knalrode bikini die goed bij haar jeugdige verschijning past.

Een paar dagen eerder werd Sylvie gespot op de yogamat hieronder op Instagram. Haar sportoutfit in paarse tinten past perfect bij haar matje. Erg opvallend is hoe goed getoned zij is. Het is al jaren geleden dat deze bekende Hollandse oud-voetbalvrouw in een romcom te zien was, maar gelukkig helpt social media met in contact blijven.NieuwsFilm