Teleurstellende 'Indiana Jones 5'-update van Antonio Banderas

De acteur is bijna niet in de blockbuster te zien.

Wouter Drummen 30 november 2022 20:30 in Algemeen
Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je waarschijnlijk wel dat er een nieuwe Indiana Jones-film aankomt. Het wordt alweer het vijfde deel. Antonio Banderas doet hier ook aan mee, maar helaas komt de acteur nu met teleurstellend nieuws.

Hoewel er genoeg filmfanaten uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk, zijn er ook de nodige fans die vinden dat het vijfde deel overbodig is. Zelfs hoofdrolspeler Harrison Ford liet weten dat een nieuwe film onnodig is (maar het sterke script wist hem tocht te overtuigen).Andere namen
Toch is er genoeg anders om naar uit te kijken. Niet alleen krijgen we een jonge Indiana te zien, er zitten ook vele andere grote namen in de film, zoals o.a. Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge en dus Banderas. Helaas heeft laatstgenoemde nu iets minder nieuws.

Tijdens een recent interview laat de acteur weten dat hij maar bijzonder weinig in de film te zien is: "Verwacht niet te veel van mijn personage. Hij krijgt maar weinig te doen en zal niet vaak opduiken. Het is echt maar een cameo. Ik speel een vriend van Indiana. Hij komt naar me toe omdat hij iets van me nodig heeft, maar dit is echt maar een hele korte scène".

Ervaring
Ondanks het feit dat Banderas dus maar weinig te doen kreeg, genoot hij er wel gigantisch van. Zo vervolgt hij: "Daar op de set mogen staan is echt heel speciaal. Laat ik daar ook even bij zeggen dat het een genot was om te mogen werken met Harrison. Hij is een echte 'gentleman', op en af de set. We hebben een paar keer samen gegeten en wat tijd met elkaar doorgebracht en dat was echt fantastisch".

NieuwsFilm