Hollywoodicoon is jarig! Dit zijn de beste films van Ben Stiller

Hollywoodicoon is jarig! Dit zijn de beste films van Ben Stiller

Ben Stiller mag vandaag 57 kaarsjes uitblazen.

Ben Stiller is vandaag jarig en mag alweer 57 kaarsjes uitblazen! Om zijn verjaardag te vieren, heeft FilmTotaal drie geweldige films van deze topacteur op een rijtje gezet.

De Amerikaanse acteur en filmmaker Ben Stiller is al heel wat jaren actief in Hollywood en heeft in hoop mooie projecten gespeeld. Hij is natuurlijk vooral bekend van zijn komische optredens. Ook kruipt hij regelmatig zelf in de regiestoel.

Zoolander
In Zoolander (2001), een satire op de modewereld, speelt Stiller de rol van supermodel Derek Zoolander. Wanneer hij een belangrijke prijs misloopt, stort zijn wereld in en keert hij het modellenleven de rug toe... tot hij een aanbod krijgt van een wereldberoemde ontwerper. Die blijkt echter snode plannen met hem te hebben. Stiller verzorgde tevens de regie voor deze komedie en bracht in 2016 een vervolgdeel uit.



Night at the Museum
Deze geweldige familiefilm uit 2006 draait om Larry Daley. Deze gescheiden vader zit zonder werk en solliciteert voor een baan als nachtwaker in een museum, waar 's nachts de gehele collectie tot leven blijkt te komen. Aan Daley - natuurlijk een perfecte rol voor Stiller - om te voorkomen dat de museumstukken ontsnappen. Na het succes van de eerste film, verschenen er nog twee speelfilms. Ook verschijnt er binnenkort een animatiefilm.



The Secret Life of Walter Mitty
Stiller kroop voor The Secret Life of Walter Mitty (2013) opnieuw in de regiestoel en speelde tevens de hoofdrol. In deze fijne feelgoodfilm is hij Walter, een grijze muis die droomt over een leven als avonturier. Hij wordt continu geplaagd door zijn collega's en brengt zijn tijd het liefst door in een fantasiewereld vol heldendaden, romantiek en actie. Als zijn baan op het spel komt te staan, neemt hij actie.



NieuwsFilm

meest populair