Warner Bros. deelt broze ideeën over 'Harry Potter'-televisieserie

Na het grote succes van de Harry Potter Reunion en de Quiz, komt er mogelijk nu meer aan van The Wizarding World.

Mitchell van Vuren 1 december 2022 11:06 in Algemeen
Er staan grote plannen voor de deur bij Warner Bros. Television Studios. Naast grootse ideeën voor meer DC-content en een grote animatiedeal met Amazon, zijn ze ook voorzichtig bezig met nieuwe plannen voor de Wizard World. Is er een Harry Potter-serie op komst?

Chef Channing Dungey verscheen op de Britse conferentie Content London om meer te vertellen over de ambitieuze plannen van de studio. Het betreft onder andere een flinke deal met Amazon en meer nieuws over The Wizarding World.

Daar vertelde hij onder andere het volgende over: "Met animatie wilden we vroeger in-house blijven, maar nu doen we het in samenwerking met verschillende platforms. HBO Max zal de eerste stop zijn, maar we zijn bezig een grote deal te sluiten met Amazon over geanimeerde DC-content."

Dungey over de wereld van Harry Potter
Dungey zei ook dat er veel belangstelling is voor een tv-serie, die zich afspeelt in de bekende tovenaarswereld.

Hij zei:"Daar is enorm veel ambitie voor en we zijn bezig met een aantal verschillende gesprekken. Ik wil jullie graag vertellen dat er iets op handen was, en er is veel interesse en veel passie voor, dus absoluut."

Hij vervolgde:"Wat geweldig is, is dat je ziet hoe het publiek zo betrokken is en er zo klaar voor is. Ons 'unscripted team' deed vorig jaar een fantastische 'Return to Hogwarts'-special voor HBO, die enorm aansloeg, daarna deden we een quizprogramma, 'The Tournament of Houses', waarvoor Helen Mirren de presentatrice was. Het publiek is er klaar voor, ze willen gaan, dus we moeten alleen nog uitzoeken wat de juiste volgende stap is."

Verdere plannen zijn helaas nog niet onthuld.

NieuwsFilm