Vin Diesel en andere sterren herdenken Paul Walker

Vin Diesel en andere sterren herdenken Paul Walker

Al 9 jaar!

"Negen jaar ... hou van jou en mis je," schrijft Vin Diesel op zijn Instagram. De acteur en andere sterren herdenken Paul Walker, de acteur die jaren geleden op 40-jarige leeftijd overleed bij een verkeersongeluk.

Op de foto hieronder staan beide actiehelden in casual kleding ontspannen bij een witte auto. Samen werkten zij aan heel wat delen van de Fast and Furious films. Ze waren bezig met de opnames van deel 7, toen plots een eind kwam aan hun jarenlange samenwerking.



Troost
Paul Walker liet een dochter na, Meadow Walker. Het model vertelde laatst hier bij Filmtotaal dat zij nog regelmatig naar zijn films kijkt als troost. Vin Diesel nam de rol van vader op zich en begeleidde haar vorig jaar op haar bruiloft naar het altaar.

Het regent reacties van mensen, waaronder andere bekenden, die liefs sturen en hem ook missen. Bij de reacties schrijft Meadow Walker: "Voor altijd familie. Ik hou van jullie." Zelf plaatst zij een foto op haar Instagram van haar vader bij een bowlingbaan. Hij helpt haar als kind met een bowlingbal.



Jordana Brewster reageert bij beiden en plaatst onderstaande foto op haar Instagram. Hier zie je Paul Walker spelen met haar baby op de set van het zevende deel. Zelf zat zij in een aantal delen, als de zus van Vin, en is ook in de nieuwste films te zien. Ze houdt van de foto, omdat zijn vrolijke en speelse karakter zo goed vastgelegd is.



NieuwsFilm

meest populair