Actrice Olivia Munn deelt zomerse strandbeelden

Herkenbaar!

Vera 2 december 2022 11:51 in Celebrity
"We zijn de fase 'Stopt alles in de mond' genaderd," schrijft Olivia Munn op haar Instagram hier.

De actrice uit Dark Phoenix deelt zomerse strandbeelden als ze speelt met haar kindje. De 42-jarige ster ziet er fantastisch uit in een kleine, blauwe bikini. Voor haar zit haar zoontje, Malcolm, deels in hetzelfde blauw.

Fotoshoot
Waarschijnlijk heeft zij een fotoshoot voor een blad. Terwijl de ster uit de serie Tales of the Walking Dead poseert voor de camera, speelt haar zoontje verder. Natuurlijk stopt het kindje dat net een jaar oud is, zand en schelpen in zijn mond. En zoals veel ouders herkennen, haalt zij ontzet het spul uit zijn mond.

Bij de reacties is het voor veel mensen herkenbaar en schijft iemand troostend: "Maak je geen zorgen. Het is een korte fase. Daarna volgt 'Ik eet helemaal niets'."

Verjaardag
Hieronder deelt zij beelden van de eerste verjaardag van haar kind - en de kordate oma. Samen met haar partner John Mulaney biedt Olivia Munn een grote chocoladetaart aan aan haar zoon.

Malcolm snapt de taart niet, en grootmoeder helpt uit. Olivia schrijft: "Wanneer je Aziatische moeder ongeduldig wordt. Voor wat het waard is: hij at de cake daarna wel."NieuwsFilm