Ja hoor, vlak voor 'Avatar 2' komt The Asylum met 'Battle for Pandora'-trailer

Ja hoor, vlak voor 'Avatar 2' komt The Asylum met 'Battle for Pandora'-trailer

De kwaliteit kan je uiteraard wel raden...

The Asylum staat bekend om het maken van ongelooflijk goedkope, hilarisch slechte knock-offs van grote Hollywoodkaskrakers en sommigen verkopen nog goed ook (hallo Sharknado-franchise).

Deze keer liften ze mee op de Avatar-films van James Cameron, uiteraard vanwege de aanstaande bioscooprelease van The Way of Water. Aanschouw The Battle for Pandora!

Inmiddels is de trailer online verschenen die je hieronder kunt bekijken. Zoals verwacht, ziet het er weer enorm fout uit en zijn er, geheel in stijl, veel blauw getinte beelden gebruikt:


Mengelmoes met 'The Abyss'
Nadat een hulpsignaal van een onderzoeksschip terugkeert naar de aarde, stuurt de U.S. Space Force een reddingsschip naar Pandora, een maan van Saturnus. Maar wanneer ze proberen te landen, ontdekken ze dat Pandora al wordt bewoond door een hoogontwikkelde mensachtige soort die zich niet zonder slag of stoot zullen overgeven.

Van de B- en C-castleden die verder amper noemenswaardig zijn, valt wel de naam van Tom Sizemore op. Tot slot ook nog een zeer artistieke poster:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair