Geschrapte 'Eternals' post-credit-scene met WWE-vechtster was te deprimerend

Helaas pindakaas voor Becky Lynch...

Arjen Rooseboom 3 december 2022 08:45 in Algemeen
Eerder dit jaar deed een gerucht de ronde dat WWE-superster Becky Lynch zich bij het Marvel Cinematic Universe had gevoegd. En nu is bekend geworden in welk project.

Voormalig 'Raw Women's Champion' Becky Lynch (echte naam: Rebecca Quinn) zou in een niet nader genoemde rol op de set van Black Panther: Wakanda Forever gesignaleerd zijn.

"The Man" zou later haar betrokkenheid ontkennen, maar inmiddels is aan het licht gekomen dat ze daadwerkelijk een post-credit-scene heeft gefilmd, alleen was deze bestemd voor Eternals.

Hoewel details schaars zijn, zou de scène uiteindelijk in zijn geheel zijn geschrapt omdat deze als "te deprimerend" werd beschouwd.

Blade
De scène in kwestie zal dus misschien nooit het daglicht zien, maar bronnen hebben aangegeven dat de studio erg blij was met de vertolking van Lynch en dat er een grote kans is dat ze terugkeert voor een ander toekomstig project.

De post-credit-scene die Eternals wél gebruikte, legde de basis voor de reboot van Blade, dus misschien was het moment van "Big Time Becks" daaraan gelinkt...NieuwsFilm