Deze nieuwe film van 'Sex Education'-acteur Asa Butterfield is streaming helemaal aan het veroveren

Deze nieuwe film van 'Sex Education'-acteur Asa Butterfield is streaming helemaal aan het veroveren

Prime Video brengt jou in de kerstsferen met deze nieuwe film.

Ook op Prime Video, de streamingdienst van Amazon, zijn de kerstslingers opgehangen! Een nieuwe kerstfilm op het platform - met niemand minder dan Sex Education-acteur Asa Butterfield in de hoofdrol - is de Top-10 van best bekeken films namelijk helemaal aan het veroveren.

Vrijdag verscheen er een exclusieve nieuwe kerstfilm op Prime Video: Your Christmas or Mine?. Daarin beleeft een jong studentenkoppel - James (Butterfield) en Hayley (Cora Kirk) - een zeer bijzondere kerst doordat een spontane actie van de twee volledig misgaat.

Wat gebeurt er dan? Na een date, zeggen James en Hayley elkaar gedag op het station. Vervolgens nemen ze beiden het impulsieve besluit om elkaar te verrassen en wisselen ze van trein. Zo belanden ze bij elkaars familie met de feestdagen en doordat het begint te sneeuwen, kunnen ze ook niet weg.



Perfecte kerstfilm
Dat klinkt alsof Your Christmas or Mine? alle ingrediënten bevat voor een geweldige kerstfilm! Op Prime Video is er in ieder geval veel interesse voor. De prent staat sinds vrijdag op de streamingdienst en staat vanaf vandaag op nummer 1 in de Top-10 van best bekeken films.

De volledige Prime Video Top-10
#1 Your Christmas or Mine? (2022)
#2 Black Site (2022)
#3 The 355 (2022)
#4 The People We Hate at the Wedding (2022)
#5 Meet Cute (2022)
#6 No Time to Die (2021)
#7 Memory (2022)
#8 Sing 2 (2021)
#9 Love Actually (2003)
#10 Everything Everywhere All at Once (2022)


NieuwsFilm

meest populair