Cher vertelt eindelijk zelf meer over haar nieuwe en 40-jaar jongere vriend

En hun leeftijdsgat van 40 jaar

"Op papier ziet het er belachelijk uit," zegt Cher eerlijk over haar 40-jaar jongere vriend in een interview met Kelly Clarkson hieronder op Instagram. "Maar in het echte leven kunnen wij prima met elkaar overweg. Hij is geweldig. En ik geef mannen niet zomaar kwaliteiten mee."

Alexander Edwards is 36-jaar en werkt in de muziekindustrie als rapper en producer. Het leeftijdsgat van 40 jaar interesseert haar niet zo. De zangeres van de hitsong 'Believe' vertelt waar zij wel naar kijkt: "Hij is erg lief, heel slim, erg getalenteerd en heel grappig. En denk dat hij er erg goed uitziet."



Nooit een date
De wereldberoemde ster is 76-jaar en is af en aan vrijgezel, omdat zij gewoon geen geschikte partner treft. Zij zou nooit een 'date' hebben, als zij het alleen bij mensen van haar leeftijd moest houden, vertelt de actrice uit Mamma Mia! Here We Go Again.

"Oudere mannen vinden mij gewoon niet zo leuk. Ik heb wel vriendjes gehad van mijn leeftijd, maar om de een of andere reden klikte het niet. Misschien vinden jongere mannen het niet zo raar, dat je als vrouw grappig wilt zijn, of bizar of domme dingen wilt doen. En dat je een sterke persoonlijkheid bent. Mijn persoonlijkheid geef ik voor niemand op."

Paris Fashion Week
Cher leerde Alexander Edwards kennen op de Paris Fashion Week in september dit jaar. Alexander Edwards had eerder een relatie met het model Amber Rose. Ze hebben een zoontje van 3 samen. Cher heeft verschillende relaties met sterren achter de rug en heeft twee zonen van 53 en 46. Meer informatie staat in het artikel bij People hier.

Over alle commentaar op social media maakt zij zich niet zo druk. Ze weet dat er een groot leeftijdsverschil is. Zij snapt dat Alexander ontrouw was in zijn eerdere relaties. Zij schrijft op Twitter dat zij weet dat er geen garanties zijn, maar zij graag zelf wil kiezen en kansen wil pakken. Een Twitter-bericht van Cher met foto van haar vriendje staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair