De tijd dringt voor John Wick op aftellende poster 'Chapter 4'

De tijd dringt voor John Wick op aftellende poster 'Chapter 4'

Een origineel ontwerp, al zeggen we het zelf...

Lionsgate bracht eerder al een teaser uit voor John Wick: Chapter 4, gevolgd door de officiële trailer. En dus is er nu een promotieposter.

Bekijk het affiche hieronder. Zoals verwacht, ziet het er totaal niet goed uit voor onze held, maar dat betekent dat we ongetwijfeld weer een geweldige actiefilm vol met gelikte vechtscènes voorgeschoteld krijgen.

Bekijk de afbeelding
We zien de tijd in rap tempo wegtikken in het nadeel van de keiharde huurmoordenaar waarbij zijn stropdas is omgetoverd tot een zandloper die zich langzaam vult met kleine kogeltjes in plaats van zandkorrels.

Vanaf eind maart 2023 in de bioscoop
In de laatste momenten van Chapter 3: Parabellum werd een zwaargewonde Wick (Keanu Reeves) ter bescherming afgeleverd bij de Bowery King (Laurence Fishburne), waardoor hun relatie dieper zal gaan.

De franchise krijgt verder ook uitbreiding op televisie in de vorm van de spin-offserie The Continental over het beruchte Assassins World Hotel. Daarnaast is er een andere spin-off getiteld Ballerina in ontwikkeling met Ana De Armas in de hoofdrol en Reeves in een ondersteunende bijrol.



NieuwsFilm

meest populair