Romy Monteiro knalt uit jurkje en wordt 'topzwaar' genoemd

Romy Monteiro knalt uit jurkje en wordt 'topzwaar' genoemd

Een belachelijke reactie op een spontane post van een prachtvrouw.

Romy Monteiro heeft een vrouwonvriendelijke mannensite even flink op zijn plaats gezet na een bericht waarin het multitalent werd bestempeld als 'topzwaar'. Op Instagram schrijft ze dat de media eens moeten stoppen met het verdraaien van alles.

Monteiro droeg voor een recente fotoshoot een middeleeuws kostuum en deelde op social media dat deze behoorlijk strak zat. Een andere site ging daarmee aan de haal en vond het nodig om haar in de kop 'topzwaar' te noemen.

Reactie
Zaterdag kwam de musicalzangeres met een reactie op Instagram. "Gezien ik blijkbaar in de categorie 'topzwaar' val, is dit mijn eten voorlopig", schrijft ze bij een foto van zichzelf waarop ze knabbelt aan een lint.

Monteiro vindt het zwaar teleurstellend dat de media haar spontane foto zo verdraaien en spinnen tot iets negatiefs. "Ik liet alleen maar eerlijk zien hoe strak zo'n middeleeuws pakkie zat".



Alleen maar liefde
Gelukkig trekt de prachtvrouw zich weinig aan van zulke zure artikelen. Ze schrijft dat ze lekker gaat genieten van een hotdog. Haar fans vinden dat ze daar groot gelijk in heeft.

"Je hebt een prachtig lijf, Romy!", schrijft iemand bijvoorbeeld in de comments. Een ander merkt op: "Trek je niets aan van die azijndrinkers! Die vinden van alles wel wat".

Bekijk de afbeeldingFran Fine
Hoe ziet Fran Fine uit 'The Nanny' er nu eigenlijk zonder make-up uit?

Bekijk de afbeeldingBrie Larson
Brie Larson laat weinig aan de verbeelding over op Insta-foto's


NieuwsFilm

meest populair