Chris Hemsworth filmt in leukste restaurant ooit volgens kenners

Chris Hemsworth filmt in leukste restaurant ooit volgens kenners

Ideaal familierestaurant ook

"Gewoon een rustig kalm diner met familie. Wie had gedacht dat een gewone maaltijd zo'n groot festival zou worden!" schrijft Chris Hemsworth op zijn Instagram. Hij tipt het ideale familierestaurant voor de feestdagen.

De acteur uit Thor: Love and Thunder deelt 3 filmpjes op zijn Instagram hieronder. Hij zit in een Japans restaurant waar teppanyaki wordt geserveerd. Zoals meestal koken de koks dan aan tafel en maken zij het tafelen wat leuker met wat spelletjes. Maar de kok die zij hebben, maakt er wel een heel bijzonder feestje van.

Entertainment
Op het eerste filmpje danst de kok met een bril met lampjes op. Op de tweede film vangt de ster zonder enige moeite elke keer het eten goed met zijn mond op. Op de derde film gaan twee koks en de kinderen helemaal los op het liedje 'Gangnam Style'. Allemaal met feestbrillen op.

Het is gezellig en ongedwongen. Bij de reacties herkennen wat mensen de koks en het restaurant. Iemand reageert met: "Dat is mijn vader." Een ander zegt: "Deze man is de leukste! We hebben daar al een paar keer gegeten, en hij is de beste entertainer."

Drukte
Chris Hemsworth wilde het wat kalmer aandoen na alle drukte rond verschillende filmopnames en problemen met zijn gezondheid. De wereldberoemde artiest geniet volop van zijn familietijd, en dat is wat telt.

Kennelijk gaat het om het restaurant Misono dat in het JW Marriott Gold Coast Resort & Spa zit in Surfers Paradise. Een aanrader dus als je in Australië bent en daar langs reist.



NieuwsFilm

meest populair