Mysterieuze posters voor Netflix-film 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Mysterieuze posters voor Netflix-film 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

De release komt steeds dichterbij!

Op 23 december kunnen we eindelijk Glass Onion: A Knives Out Mystery aanschouwen op Netflix. De film kreeg vorige maand een tijdelijke bioscooprelease van precies één week, waarbij de Nederlandse filmzalen werden overgeslagen. In aanloop naar de wereldwijde release deelt Netflix nieuwe personage posters.

Regisseur Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) maakte veel indruk met de whodunit-film Knives Out (2019). De film werd zodanig succesvol onthaalt dat Netflix voor $470 miljoen dollar alle rechten opkocht en direct twee sequels aankondigde.

Johnson is wederom verantwoordelijk voor het script en de regie van beide sequels. Tevens komt hoofdrolspeler Daniel Craig terug als rechercheur Benoit Blanc.

Posters
De nieuwe personage posters die zijn vrijgegeven door Netflix zijn ieder voorzien van een letter van de filmtitel en tonen de verschillende personages. Opvallend is dat de laatste poster geen acteur bevat maar een foto van het grootste pronkstuk van het Louvre, de 'Mona Lisa'.



Cast
Op Daniel Craig na is het nieuwe deel van de Knives Out-franchise voorzien van een geheel nieuwe cast. Onder andere Edward Norton, Kate Hudson en Dave Bautista maken hun opwachting in het moordmysterie.

De eerste reacties op de film zijn alles behalve slecht. De film scoort momenteel een indrukwekkende 93% op Rottentomatoes. Critici beschrijven de film als "enorm vermakelijk" en prijzen de gehele cast.

Glass Onion: A Knives Out Mystery is vanaf 23 december te streamen op Netflix. Het eerste deel kun je hier bekijken.



NieuwsFilm

meest populair