Krijgt de sterk ontvangen Netflix-hit 'Troll' een vervolg?

De recensies vallen ietwat tegen, maar de film wordt enorm veel bekeken.

Netflix heeft goed weten te scoren met de Noorse film Troll. Deze wordt enorm veel bekeken, waardoor er nu alweer wordt gesproken over een eventueel vervolg. Gaat het hier ook van komen?

Enkele dagen geleden stond Troll op Rotten Tomatoes nog op een perfecte 100%. Dit cijfer is inmiddels gezakt naar een alsnog hele nette 88%, maar de 'gewone kijkers' vinden het maar niks. Zij geven Troll maar een 49% score, aangezien het een 'erg domme film' is.

Populair
Toch wordt de film de afgelopen dagen enorm veel bekeken. Volgens 'FlixPatrol' is de monstermovie sinds zijn debuut nu al de meest bekeken speelfilm geworden in 81 landen over de gehele aardbol en staat overal op nummer #1. Kijken we naar waar allemaal de Top-10 is gehaald, dan komen we op 89 landen.

Er wordt daarom nu al gesproken over een sequel. De producent, Espen Horn, laat zich erover uit: "Ik zal niet ontkennen dat we de ambitie hebben om meer te maken dan een enkele film. Natuurlijk zou het gaaf zijn om door te gaan. Behalve dat het een fantastische samenwerking was, zouden we het met alle liefde nog een keer graag doen".

Bevestiging
Ondanks het feit dat sommige recensies toch ietwat tegenvallen, spreken de cijfers dus voor zich. Mocht je Troll nog niet gezien hebben, deze staat nu dus op Netflix. Hieronder hebben we wel nog een keer de trailer toegevoegd.



NieuwsFilm

meest populair