Brie Larson ontmoet de trendy DJ 'King of Cake' in Las Vegas

Geweldige nacht met een toffe dj

Vera 7 december 2022 14:33 in Celebrity
"De enige manier, om een nacht in Las Vegas door te brengen, is met The King of Cake," schrijft Brie Larson op haar Instagram. De 33-jarige actrice staat naast Steve Aoki, een bekende Amerikaanse dj en producer.

Steve Aoki staat erom bekend dat hij taarten in het publiek smijt. Brie Larson is zelf een tijdje dj geweest in een nachtclub, dus voor haar moet DJ Steve Aoki goede herinneringen oproepen. Onder de hartjes en reacties staan ook Samuel L. Jackson en Lindsey Lohan.

Las Vegas
Niet alle reacties zijn het eens met de ster uit Captain Marvel, maar Steve Aoki plaatst dezelfde foto op zijn Instagram hieronder. Met de rest van zijn fotoserie is het duidelijk dat Brie Larson een geweldige nacht heeft gehad in de Omnia Nightclub. De dj met Japanse roots zette, zoals altijd, een geweldig optreden neer.Werk en privé
De ster zit op het moment voor haar werk in Las Vegas, meldt zij hieronder. Het grote voordeel is, dat zij ook naar Adele toe kon. Brie Larson vertelt niet voor welke opdracht zij in deze uitgaansstad moet, maar het is fijn als je privé en werk goed balanceren kunt!

In het nieuwe jaar worden meer films van Brie Larson verwacht, waaronder een nieuwe Marvel-film. Vooralsnog plaatst zij verschillende reclames online van Nissan en Fortnite, waar zij aan meewerkte.NieuwsFilm