Actrice Penélope Cruz gaat op foto met haar grootste held

Actrice Penélope Cruz gaat op foto met haar grootste held

Het regent hartjes

"Lieve B., waarom geef je niet toe dat jij een genie bent?" vraagt Penélope Cruz, terwijl zij een foto met haar grootste held, zanger Bono van de band U2, op haar Instagram plaatst.

De actrice uit Parallel Mothers omhelst de beroemde zanger op de foto. Op de achtergrond brandt een kerstboom. Het regent hieronder hartjes bij haar bericht van onder meer Lindsay Lohan en Jennifer Aniston.



Vrienden
Het is duidelijk dat zij elkaar al lang kennen. Ze maken al jaren tijd voor elkaar vrij. Zo overhandigde Bono de actrice een award voor haar hele carrière op het Spaanse San Sebastian Film Festival in 2019. Penélope wist niet dat hij zou komen en was blij verrast.

En zo roept Bono haar wel eens on stage als zij bij een concert aanwezig is, net als haar man Javier Bardem. Ook zetten zij zich soms samen in voor verschillende goede doelen, zoals laatst met de corona-pandemie.

De opmerking van Penélope verwijst naar het boek 'Surrender' van Bono dat nou uit is. Zijn kijk op zijn leven is mooi door hem verwoord. En het feit, dat hij vindt dat je een kind in zijn genialiteit kunt negeren of kunt aanmoedigen.

NieuwsFilm

meest populair