Henry Cavills toekomst als Superman onduidelijk, acteur moet misschien vertrekken

Henry Cavills toekomst als Superman onduidelijk, acteur moet misschien vertrekken

'Black Adam' is niet echt een succes, dus betekent dit dan ook meteen einde oefening voor een nieuwe 'Man of Steel'-film?

Het is een lastige tijd voor de DC fans. De toekomst van de geliefde superhelden studio is nu ietwat onstabiel. Blockbusters als Batgirl werden al gecanceld en de kans is ook groot dat het nooit van Wonder Woman 3 zal komen (of toch wel maar dan zonder regisseuse Patty Jenkins?) Misschien dat we ook wel afscheid moeten nemen van Henry Cavills Superman.

Een behoorlijk lange tijd was het onduidelijk of Cavill ooit nog terug zou keren als de wereldberoemde superheld. De geliefde acteur kroop voor de eerste keer in de huid van Superman in de 2013 film Man of Steel. Sindsdien dook hij op in andere blockbusters van de studio zoals Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League.

Laatste optreden
Cavill had echter ook een cameo in Black Adam. Hoofdrolspeler Dwayne 'The Rock' Johnson wilde maar wat graag samenwerken met Superman en zorgde ervoor dat hij opdook in zijn film. Johnson wil het in de volgende Black Adam-film opnemen tegen Superman, maar het is verre van zeker of dit zal gebeuren.

Black Adam viel namelijk ietwat tegen en ook de box office was tamelijk teleurstellend. Het zou dan ook kunnen dat het nooit komt van een tweede deel. Ook al deelde Cavill enkele weken geleden het onderstaande filmpje waarin hij zegt 'terug te zijn', lijkt zijn toekomst nu toch in een keer onzeker.



Wel of niet?
James Gunn is sinds enkele weken aangesteld als één van de grote nieuwe bazen bij DC. Het is zijn taak om DC populairder dan ooit te voren te maken, maar het is niet geheel zeker of Cavill in zijn plannen past. Vooralsnog blijft het gissen, maar het zou kunnen dat we nu al weer afscheid gaan nemen van de net teruggekeerde Superman.

Cavill is echter zonder enige twijfel een van de grootste en geliefdste namen in Hollywood. Mocht de acteur daadwerkelijk niet terugkeren, dan heeft hij wel in een keer weer dan genoeg vrije tijd aan zijn handen. Recentelijk stapte hij namelijk ook al op als The Witcher. Hij wordt wel vaak genoeg gelinkt als de mogelijke opvolger van Daniel Craig James Bond. Mocht hij dus niet terugkeren als Superman, dan gaan we hem wel misschien zien als de wereldberoemde geheim-agent 007.

NieuwsFilm

meest populair