Transformers geven Indiana Jones en de Guardians of the Galaxy het nakijken

Transformers geven Indiana Jones en de Guardians of the Galaxy het nakijken

De trailer vestigde een record...

Vorige week verschenen enigszins gelijktijdig de langverwachte trailers voor Transformers: Rise of the Beasts, Guardians of the Galaxy - Volume 3 en Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Het nieuwe 'Transformers'-deel gaat, zoals de titel al aangeeft, de personages uit de klassieke Beast Wars-animatieserie introduceren.

Het enthousiasme van de fans, sinds franchise-kopman Michael Bay een stap terug heeft gedaan, is blijkbaar weer enorm gestegen, aangezien de trailer inmiddels één van de best bekeken trailers ooit is.

Volgens 'The Wrap' is de preview wereldwijd na een week bijna 495 miljoen keer aangeklikt en dat is beduidend meer dan de 180 miljoen voor de A*Holes van Marvel of de 75 miljoen die Indy scoorde.

Te zien vanaf juni 2023
Geregisseerd door Steven Caple Jr. (Creed II) kunnen fans zich voorbereiden op een verhaal waarin het publiek wordt meegenomen op een spectaculair wereldreisavontuur in de sfeer van de jaren '90.

We maken kennis met de Maximals, Predacons en Terrorcons die mee komen doen met de aardse strijd tussen de Autobots en Decepticons.



NieuwsFilm

meest populair