Nieuwe beelden uit 'Super Mario Bros' zien er echt prachtig uit

Nieuwe beelden uit 'Super Mario Bros' zien er echt prachtig uit

En we krijgen weer even Chris Pratt te horen, of je dat nu wil of niet.

Enige tijd geleden verscheen de eerste trailer van de animatiefilm The Super Mario Bros. Movie. Deze ziet er geweldig uit en ook de onderstaande nieuwe clip is prachtig!

Iedereen kent Mario wel. Het Italiaanse loodgietertje is een van de bekendste en meest iconische gamepersonages aller tijden. Hij kreeg al eerder zijn eigen film in 1993, namelijk de live-action Super Mario Bros., maar dit werd een gigantische flop. De animatiefilm kan wel een grote hit worden.

Ontvangst
De eerste beelden werden erg sterk onthaald, maar wel hebben veel mensen moeite met hoofdrolspeler Chris Pratt. Zij vinden zijn stem storend en totaal niet lijken op die van Mario zelf.

De nodige Mario-liefhebbers zijn dan ook verre van overtuigd. Zij hadden maar wat graag Charles Martinet als Mario gehoord. Hij sprak het personage in voor meer dan 150 projecten, maar studio Universal wilde toch liever gaan voor Pratt.

Clip
Of je nu wel of niet een fan bent van Pratt, er moet gezegd worden dat de onderstaande clip er geweldig uitziet. Oordeel zelf maar!



In april 2023 komen we erachter of Pratt het toch beter doet dan veel mensen verwachten. Voor die tijd zullen we zeker nog genoeg erover te horen en te zien krijgen.

NieuwsFilm

meest populair