De blik van Adam Warlock is het meest bekeken in de 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'-trailer

De blik van Adam Warlock is het meest bekeken in de 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'-trailer

Het populaire personage maakt eindelijk zijn MCU-debuut

De trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 3 bracht een hoop interessante nieuwe beelden. Zo zagen we de vijand The High Evolutionary, een flashback voor Rocket Raccoon en nog veel meer spectaculaire en emotionele momenten. Het moment waar mensen echter het meest naar hebben gekeken is de eerste blik op Will Poulter's Adam Warlock.

Een nieuwe functie van YouTube laat zien dat het moment waar we voor het eerst Adam Warlock te zien krijgen in de trailer het meest opnieuw is afgespeeld door kijkers. Dit benadrukt het enthousiasme voor de introductie van een van Marvel's machtigste kosmische helden.

Langverwacht
Adam Warlock is in de stripboeken de drager van de soul stone, fans dachten dus voor de release van Avengers: Infinity War al dat Warlock een grote rol zou gaan spelen in die film, zeker omdat er al werd gehint naar het personage in de after-credits scene van Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Zoals we nu weten, werd de soul stone op een hele andere manier geïmplementeerd in Infinity War. Warlock was dus geen onderdeel van de Infinity Saga van het MCU en jarenlang bleef het stil rondom het personage.

Dit veranderde toen Will Poulter vorig jaar werd gecast als het machtige personage. Het personage zal in de context van het MCU waarschijnlijk een vijand worden voor de Guardians in de nieuwe film. Hij is namelijk een creatie van 'The Sovereign' (gouden volk uit Guardians 2) en is gemaakt met de intentie om op te kunnen tegen het Guardians-team.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 2 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Je bekijkt de eerste trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair