De eerste echte trailer van 'The Whale' met Brendan Fraser in zijn opvallendste rol ooit

De eerste echte trailer van 'The Whale' met Brendan Fraser in zijn opvallendste rol ooit

De acteur schijnt met deze glansrol kans te maken op vele filmprijzen!

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan is de kans groot dat je hebt gehoord van The Whale. Hierin speelt Brendan Fraser de hoofdrol en dit schijnt hij weergaloos te doen. De acteur werd overrompeld met complimenten en staande ovaties en eerlijk is eerlijk, de onderstaande trailer ziet er fantastisch uit!

Nog niet zo heel lang geleden kregen we al de teaser trailer te zien, maar nu is ook de officiële trailer online te vinden. Hierin krijgen we eindelijk een eerste duidelijke blik van de onherkenbare Fraser te zien. Bekijk de beelden hieronder!



Verhaal
De film vertelt het verhaal van leraar Charlie, die in afzondering leeft. Hij lijdt aan ernstige obesitas en eet zichzelf langzaam maar zeker de dood in. Dan komt zijn vervreemde tienerdochter Ellie (Sadie Sink, voornamelijk bekend van Stranger Things) opeens bij hem langs. Charlie wil vervolgens proberen zijn leven weer recht te zetten, maar misschien is het hier al te laat voor.

The Whale is de grote comeback van Fraser, die het jarenlang moeilijk heeft gehad in Hollywood en kampte met een depressie. Meer daarover lees je hier. Iedereen gunt de acteur dus wel een comeback, maar er was ook kritiek. Eerder vandaag verscheen er nog een artikel op FilmTotaal, waarin regisseur Darren Aronofsky van zich afbeet.

Zo heel erg lang hoeven we niet meer op de film te wachten. The Whale zal vanaf februari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair