Nicolas Cage schrok zich kapot toen hij ontdekte dat hij geen alien was

Nicolas Cage schrok zich kapot toen hij ontdekte dat hij geen alien was

Hij dacht het vroeger serieus...

Acteur Nicolas Cage kan niet alleen zwaar krankzinnig acteren, maar blijkbaar ook zwaar krankzinnig denken in het dagelijks leven.

Toen zijn vader hem als kind wijsmaakte dat een buitenaards wezen was, nam Cage dit zo letterlijk, dat het uiteindelijk leidde tot een behoorlijk ongemakkelijke, maar grappige interactie met zijn huisarts.

Blijkbaar leek het idee plausibel genoeg voor Cage, omdat hij zoveel moeite had contact te maken met andere mensen. In een interview zegt hij dat dit hem inspireerde om een acteercarrière na te streven:

"Ik was geschokt op de dag dat ik als kind naar de dokter ging en ontdekte dat ik gewoon normale organen en een normaal skelet had, omdat ik honderd procent zeker wist dat ik van een andere planeet kwam. Maar toen ik wijlen David Bowie zag in The Man Who Fell to Earth, besefte ik dat ik iets moest gaan doen met mijn leven, dus werd ik acteur".

'National Treasure 3' behoort nog tot de opties
Cage speelde recentelijk een overdreven versie van zichzelf in The Unbearable Weight of Massive Talent en stapte in de afgelopen jaren af van blockbusters om zich te richten op meer kleinschalige titels.



NieuwsFilm

meest populair