'The Flash' schrapt twee enorme cameo's en lijkt laatste stuiptrekking DCEU te worden

'The Flash' schrapt twee enorme cameo's en lijkt laatste stuiptrekking DCEU te worden

Mosterd na de maaltijd...

Nu James Gunn en Peter Safran als kersverse CEO's van het nieuw opgerichte DC Studios de complete franchise gaan omgooien, rijst de vraag hoeveel meerwaarde The Flash nog gaat hebben.

Want na alle controverses rondom hoofdrolspeler Ezra Miller is zijn toekomst erg onzeker, het terughalen van Michael Keaton als Batman (dat blijft sowieso iets om naar uit te kijken) had als bedoeling om zowel een Batman Beyond-film op te zetten als een link te leggen naar Batgirl, twee projecten die allebei het levenslicht nooit meer gaan zien en de introductie van Sasha Calles Supergirl lijkt bij één optreden te blijven.

Deze week werd onthuld dat Henry Cavill niet terugkeert als Superman en dat eveneens Wonder Woman 3 met Gal Gadot van de baan is.

Er blijft zo weinig over
Als reactie daarop zijn er nu twee belangrijke cameo's in The Flash van zowel Cavill als Gadot uit de eindmontage geknipt, waardoor het geheel nog meer losjes aan elkaar bungelt in de restanten van wat ooit een ambitieus filmuniversum voor studio Warner Bros. moest worden.

The Flash van regisseur Andy Muschietti (IT) verschijnt volgend jaar juni.



NieuwsFilm

meest populair