Regisseur geeft veelbelovende update voor komst 'Mamma Mia 3'

Regisseur geeft veelbelovende update voor komst 'Mamma Mia 3'

De regisseur bespreekt het project

Mamma Mia: Here We Go Again was in 2018 een regelrechte zomerhit. De ABBA-fans staan sindsdien te springen om een tweede sequel op het succesvolle eerste deel. Regisseur Ol Parker geeft ons een update omtrent een eventuele Mamma Mia 3.

De Mamma Mia-films waren volgeladen met nostalgische liedjes van de bekende Zweedse popgroep ABBA. Ook wisten de films een indrukwekkende cast bij elkaar te krijgen. Zo waren er andere andere rollen weggelegd voor Amanda Seyfried, Meryl Streep en James Bond-acteur Pierce Brosnan.

Trilogie
Het eerste deel, Mamma Mia, stamt ondertussen alweer uit het jaar 2008. De sequel Mamma Mia: Here We Go Again liet maar liefst 10 jaar op zich wachten.

Ter aanleiding van de release van Ticket to Paradise laat regisseur Ol Parker, die de regie van Mamma Mia: Here We Go Again had, zich uit over een mogelijke sequel.

"Judy Craymer, de geniale producer achter de vorige twee films, had altijd in gedachten om er een trilogie van te maken", volgens de regisseur.

Winstgevend
Behalve het feit dat de films erg leuk zijn om te maken, geeft de regisseur aan dat het ook erg winstgevende films zijn.

"Het eerste deel heeft bizar veel opgebracht, en wij hebben het met het tweede deel ook erg netjes gedaan. Ik weet dat men zin heeft om er nog een te maken en dat er plannen voor zijn. Zou dat niet fantastisch zijn?", concludeert Parker.

Er is momenteel nog geen officieel project aangekondigd, het lijkt er echter wel op dat de plannen ervoor klaar liggen. Het blijft dus een kwestie van afwachten.

Mamma Mia (2008) valt momenteel hier te streamen op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair