Dwayne Johnson onthult foto's van enge Krampus uit zijn nieuwe film 'Red One'

Dwayne Johnson onthult foto's van enge Krampus uit zijn nieuwe film 'Red One'

Het mysterieuze project krijgt steeds meer vorm.

Even bijkomen van Black Adam zit er niet bij voor Dwayne 'The Rock' Johnson. De acteur is namelijk weer druk bezig met het filmen van Red One en deelt geheimzinnige foto's van het mysterieuze project voor Amazon Prime Video.

Er wordt steeds meer bekend over de nieuwe kerstfilm Red One, maar vooralsnog blijven de details van deze megaproductie nog wat vaag. De film wordt tot nu toe omschreven als een komische avonturenfilm voor jong en oud. Mét een bijzondere twist op alle kerst-clichés.

'Scary stuff'
Red One is een film voor jong en oud, maar uit de foto's die The Rock deelt op Instagram kunnen kijkers daar toch wat vraagtekens bij zetten.

De acteur deelt namelijk foto's van de kerstschurk Krampus. "Scary stuff", schrijft Johnson bij zijn post. "Soms is het meer dan alleen kerstmis redden." Mysterieus...



Spektakel vol avontuur
Met regisseur Jake Kasdan (bekend van de Jumanji-films) aan het roer belooft het een behoorlijk spektakel vol avontuur te worden. Voeg daar nog een topcast (onder wie Chris Evans en J.K. Simmons als Santa Claus) aan toe en we kunnen uitkijken naar een leuk project voor de volgende feestdagen.

NieuwsFilm

meest populair