Een "stoute" en "lieve" trailer voor 'Babylon' en een unieke blik achter de schermen

Een "stoute" en "lieve" trailer voor 'Babylon' en een unieke blik achter de schermen

Het Amerikaanse publiek kan aankomend weekend al genieten

Vanaf 23 December valt Babylon te zien in de Amerikaanse bioscopen. Het Nederlandse publiek moet nog een maandje wachten, echter trakteert filmdistributeur Paramount Pictures ons op nieuwe trailers en een blik achter de schermen van de komediefilm met Brad Pitt en Margot Robbie.

Regisseur Damien Chazelle lijkt niet te stoppen. De 37-jarige regisseur heeft al twee kaskrakers op zijn naam mogen zetten (La La Land, Whiplash) en lijkt met zijn nieuwste film Babylon wederom te mikken op veel prijzen.

De film heeft al meerdere Golden Globe nominaties ontvangen waaronder die van Beste Film. Ook hebben hoofdrolspelers Margot Robbie, Diego Calva en Brad Pitt nominaties ontvangen voor hun acteerprestaties.

Nieuwe Trailers
3 dagen voor de officiële release in de States geeft Paramount Pictures twee gloednieuwe trailers vrij, met wel een heel uniek concept. Één trailers is 'Naughty', met meer geweld en naakt, terwijl de andere trailer 'Nice' is, oftewel een stuk netter.

Het is opvallend dat de 'Nice'-trailer niet ontkomt aan een beetje bloot, dit herbevestigt de claims van hoofdrolspelers Brad Pitt en Margot Robbie over de hoeveelheid seks die in de film te zien zal zijn.





Kodak
Op het officiële Instagram-account van filmrol-leverancier Kodak verschijnt er een behind-the-scenes feauture. Daarin vertellen de cinematograaf en producers van de film over de artistieke keuzes die ze voor Babylon hebben gemaakt.

Aangezien Babylon het verhaal verteld van de filmwereld in de jaren 20, hebben de makers gekozen om Babylon ook op echte filmrollen op te nemen in plaats van digitale camera's. Ook hebben de makers gekozen voor cameralenzen die een vintage beeld konden uitdragen.



Babylon is vanaf 19 januari te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair