Quentin Tarantino baalt van één misser tijdens 'Inglourious Basterds'

Quentin Tarantino baalt van één misser tijdens 'Inglourious Basterds'

Een bepaalde ster kon hij namelijk niet krijgen...

Begin vorig jaar besteedden wij in onze rubriek 'Carrièremissers' al aandacht aan het feit dat acteur Adam Sandler ooit in de race was voor Eli Roths rol van de Bear Jew in Inglourious Basterds (2009).

Nu heeft de maker, Quentin Tarantino, zelf gereageerd op het nieuws. De alom geprezen filmmaker onthulde tijdens zijn aanwezigheid in de 'Club Random'-podcast de reactie van Sandler op het script:

"Ik schreef dat personage echt voor Adam. Hij zei: 'Oh man, mag ik f*cking nazi's in elkaar slaan met een knuppel? Verdomd geweldig script! Ik kan niet wachten! Ik ga f*cking nazi's in elkaar slaan met een knuppel! Helaas ging hij niet op het aanbod in wegens andere verplichtingen".

Meer drama, minder comedy
Dat andere project betrof het komische drama Funny People van Judd Apatow, een performance waarvoor Sandler uiteindelijk misschien nog wel meer lof ontving dan hij als Basterd ooit had kunnen krijgen.

Zijn eerstvolgende project wordt de tweede samenwerking met de gebroeders Safdie met wie hij eerder het ijzersterke Uncut Gems afleverde.



NieuwsFilm

meest populair