Michelle Williams heeft veel eisen bij film 'The Dark Knight'-acteur Heath Ledger

Michelle Williams heeft veel eisen bij film 'The Dark Knight'-acteur Heath Ledger

De ex-vrouw heeft nogal wat eisen.

In 2008 werd de wereld geschokt door de plotselinge dood van acteur Heath Ledger. De acteur stierf in een hotelkamer in New York aan het gevolg van een overdosis. Sinds de dag van zijn dood willen filmstudio's graag een film maken over zijn leven.

De dood van Heath Ledger sloeg in als een bom. De acteur was sinds kort klaar met opnames voor The Dark Knight waarin hij een historische vertolking van de Joker bracht. Voor zijn acteerwerk in de film ontving hij postuum een Academy Award.

Michelle Williams
Al enkele jaren probeert men een biopic over de Australische acteur van de grond te krijgen. Actrice Michelle Williams (The Fablemans, The Greatest Showman), de ex-vrouw van Ledger, wilt echter volledige controle over de mogelijke film.

De actrice wilt naar verluidt dat de film zich focust op hun liefdesleven en de gelukkige jeugd van hun dochter Matilda. Mocht dit inderdaad zo zijn, dan heeft Williams al de perfecte actrice in gedachten die haar zou kunnen spelen, oftewel Busy Philipps.

Of de film er ook daadwerkelijk gaat komen blijft nog maar de vraag. Meerdere filmregisseurs zouden erg gaat het project op zich willen nemen, maar alles valt of staat met de goedkeuring van Williams.



NieuwsFilm

meest populair