Hans Zimmer: De scifi-film 'Interstellar' is mijn beste werk

Hans Zimmer: De scifi-film 'Interstellar' is mijn beste werk

Interstellar de beste uit meer dan 150

Wat betreft filmcomponisten zullen er weinig zijn die zo bekend zijn als Hans Zimmer. Zimmer heeft genoeg grote films op zijn naam staat. Nu heeft de componist zelf aangegeven dat Interstellar zijn beste werk is tot nu toe.

Vanaf 1980 kunnen we eigenlijk niet om Zimmer heen. De componist heeft meer dan 150 films op zijn naam staan. Daarbij heeft hij met meerdere daarvan zelfs Oscars gewonnen. Zo won hij er een met The Lion King uit 1994 en een met Dune.

Verdere films waar Zimmer bekend om staat zijn titels als Pirates of the Carribean, 12 Years a Slave, Transformers en Gladiator.

De beste film
In een TikTok geeft Zimmer aan dat Interstellar zijn beste werk is. Wel heeft hij over deze vraag nog meer te vertellen:

"Deze vraag wordt mij zo vaak gevraagd, en ik ontwijk ze altijd. Voor nu zal ik antwoord geven, Interstellar is mijn beste werk. Of misschien toch niet, het zou kunnen dat mijn beste werk nog helemaal niet is uitgekomen"

Het volgende grote project van Zimmer staat voor volgend jaar gepland. Dan zullen we zijn werk kunnen beluisteren in Dune: Part Two. Deze film komt uit op 3 november 2023.

NieuwsFilm

meest populair