Welke films zijn vanaf deze week nieuw in de bioscoop te zien

Welke films zijn vanaf deze week nieuw in de bioscoop te zien

Met deze week o.a een nieuw avontuur van 'Puss in Boots'.

Onderstaande films zijn vanaf deze week nieuw te bekijken in de Nederlandse bioscopen.

Mulholland Drive (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lynch | Cast: Naomi Watts, Laura Harring, Justin Theroux, Jeanne Bates

Na een verkeersongeluk weet een mysterieuze vrouw met een tas vol geld, maar zonder haar geheugen, weg te komen. Ondertussen is Betty Elms in L.A. verschenen, in de hoop een filmcarrière te kunnen beginnen. Wanneer Betty de naamloze vrouw vindt, besluit ze haar te helpen. De twee vrouwen gaan op een bizarre zoektocht naar de waarheid.

Lees de recensie van Mulholland Drive geschreven door Didier Becu -

Bekijk de trailer van Mulholland Drive.

Puss in Boots: The Last Wish (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Crawford, Januel Mercado | Cast: Antonio Banderas, Salma Hayek, Harvey Guillen, Florence Pugh

Puss in Boots gaat op een nieuw avontuur. Hij is door zijn achtste van negen levens heen en dus vertrekt hij op een epische reis om de mythische Last Wish te vinden en zijn negen levens te herstellen.

Lees de recensie van Puss in Boots: The Last Wish geschreven door Didier Becu -

Bekijk de trailer van Puss in Boots: The Last Wish.

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kasi Lemmons | Cast: Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie

'I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie' is een film over popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie is Whitney Houston in deze muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres.

Lees de recensie van Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody.

De Acht Bergen (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Felix Van Groeningen, Charlotte Vandermeersch | Cast: Alessandro Borghi, Luca Marinelli, Elena Lietti, Filippo Timi

De Acht Bergen vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno; een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Ondanks hun totaal verschillende levens, blijft de vriendschap uit hun kinderjaren ogenschijnlijk onverwoestbaar. Een film over liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en verknochtheid aan een streek.

Lees de recensie van De Acht Bergen geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van De Acht Bergen.

Black Lotus (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todor Chapkanov | Cast: Frank Grillo, Peter Franzén, Rona-Lee Shim'on, Roland Møller



De Tatta's (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jamel Aattache | Cast: Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem Van der Horst

Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw en kinderen verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest. Bekijk de trailer van De Tatta's.

Vous n'aurez pas ma haine (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kilian Riedhof | Cast: Pierre Deladonchamps, Zoé Iorio, Camélia Jordana, Thomas Mustin

Op 13 november 2015 vermoorden islamitische terroristen 89 mensen die die avond een concert bijwoonden in Le Bataclan. Hélène Leiris is een van de slachtoffers. De 35-jarige visagiste leidde een gelukkig leven met haar man, Antoine Leiris, een cultuurjournalist. Samen hadden ze een zoontje van 3, Melvil. Na het drama stort Antoines wereld in. De gedachte om zonder zijn vrouw verder te leven is ondraaglijk. Hij schrijft een emotionele open brief aan de moordenaars van zijn vrouw op Facebook. Zijn woorden gaan de wereld rond.

Lees de recensie van Vous n'aurez pas ma haine geschreven door Didier Becu -

Bekijk de trailer van Vous n'aurez pas ma haine.

Comedy Queen (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sanna Lenken | Cast: Jasmin Ashkani, Tyra Askerlund, Nick Basiri, Frida Beckman

'Comedy Queen' vertelt het verhaal van Sasha, een 13-jarige tiener die onlangs haar moeder heeft verloren. Haar moeder kampte met een depressie en besloot zelf haar leven te beëindigen. Haar vader is hierdoor erg somber geworden. Lachen doet hij al lang niet meer. Sascha besluit daarom "het leven" compleet anders aan te pakken dan haar moeder. Ze bedenkt vier overlevingsregels voor zichzelf... Bekijk de trailer van Comedy Queen.

Faithfully Yours (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: André van Duren | Cast: Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Hannah Hoekstra, Gijs Naber

Bodil en Isabel nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn de vriendinnen elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

Lees de recensie van Faithfully Yours geschreven door Zadok Samson -

Bekijk de trailer van Faithfully Yours.

Het Feest van Tante Rita (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dennis Bots | Cast: Najib Amhali, Edsilia Rombley, Ridder van Kooten, Edo Brunner

Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Op de camping aangekomen heeft moeder Sjan (Edsilia Rombley) een mooie verrassing; ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familie auto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Eenmaal onderweg worden Theo en Lulu ook nog eens gedwarsboomd door Vwo (Piet Tomassen) en zijn persoonlijke chauffeur Remco (Edo Brunner), omdat Vwo de danswedstrijd wil winnen. Kan Frank Vonk (Ridder van Kooten) de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur (Najib Amhali) om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?

Lees de recensie van Het Feest van Tante Rita geschreven door Zadok Samson -

Bekijk de trailer van Het Feest van Tante Rita.

rnest & Celestine: op avontuur in Brabbelland (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julien Chheng, Jean-Christophe Roger | Cast: Lambert Wilson, Pauline Brunner, Michel Lerousseau, Céline Ronté

Ernest en Célestine gaan naar Brabbelland, het land waar Ernest vandaan komt, om zijn kapotte viool te laten repareren. Ernest wil helemaal niet terug, maar Célestine weet hem over te halen. Daar komen ze erachter dat muziek in het hele land verboden is, wat voor onze twee helden ondenkbaar is. Gelukkig krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Samen met een mysterieuze, geheime vriend brengen ze muziek en plezier terug voor iedereen in Brabbelland!

Lees de recensie van rnest & Celestine: op avontuur in Brabbelland geschreven door Didier Becu -

Bekijk de trailer van rnest & Celestine: op avontuur in Brabbelland.

NieuwsFilm

meest populair