Welke sterren gaan er dood in 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'?

Welke sterren gaan er dood in 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'?

Wederom overleeft niet iedereen het

Sinds vrijdag 23 december valt Glass Onion: A Knives Out Mystery te streamen op Netflix. De whodunit-sequel met Daniel Craig is in een ander jasje gestoken als zijn voorganger. Toch staat moord wederom centraal in de komediefilm. Wie moet het deze keer ontgelden?

LET OP: Dit artikel bevat SPOILERS!

In Glass Onion: A Knives Out Mystery volgen we de bizarre taferelen die detective Benoit Blanc (Daniel Craig) meemaakt op een Grieks eiland in het bijzijn van een elitair gezelschap dat wordt aangevoerd door een meesterlijke Edward Norton.

Dave Bautista
De film heeft een andere opzet als Knives Out (2019), waarbij de film begon met een moord en we meteen overgingen tot het verdenken van de verschillende personages. Glass Onion: A Knives Out Mystery heeft dik een uur nodig voordat het eerste slachtoffer valt.

In een spannende sequentie moet het personage 'Duke', gespeeld door Dave Bautista, het helaas ontgelden wegens een vergiftiging. Toch wordt de kijker geschokt met een flashback die ons terugbrengt naar het begin van de film waaruit blijkt dat de Guardians of The Galaxy-acteur niet het eerste slachtoffer was.

Janelle Monáe
Uit de flashback blijkt dat 'Helen Brand', gespeeld door Janelle Monáe, is vermoord voordat het gezelschap überhaupt samenkwam op het eiland.

De Helen Brand die op het eiland is blijkt niemand minder dan de tweelingzus van de overleden ondernemer te zijn. Tevens is ze ook degene die detective Benoit Blanc heeft ingeschakeld om de moord van haar zus op te lossen.

Op die manier vallen de puzzelstukjes steeds meer samen en is het aan Daniel Craig's personage om beide moorden op te lossen.

Glass Onion: A Knives Out Mystery valt momenteel hier te kijken op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair