Regisseur geeft hoopvol nieuws voor 'Knives Out 3'

Regisseur geeft hoopvol nieuws voor 'Knives Out 3'

De eerste werkzaamheden zijn begonnen

Glass Onion: A Knives Out Mystery kreeg vorige week een release op Netflix en is meteen een regelrechte hit. Fans van de whodunit-franchise staan te popelen om een vervolg, regisseur Rian Johnson geeft hoopvol nieuws.

Glass Onion: A Knives Out Mystery is pas net uit maar regisseur Rian Johnson lijkt alles behalve stil te zitten. De film had te maken met enige vertragingen gezien de corona-pandemie, waardoor het 3 jaar duurde voordat we een vervolg kregen op Knives Out.

Succesvol
Gezien het succes van het eerste deel waren meerdere filmdistributeurs erg happig om de rechten van de detectivefilms te kopen. Uiteindelijk wist Netflix de rechten voor 2 sequels voor zich te winnen door een indrukwekkende $450 miljoen dollar neer te tellen.

In de filmreeks staat detective Benoit Blanc, gespeeld door Daniel Craig, centraal. In elke films is Craig's personage genoodzaakt een moordmysterie op te lossen.

Actueel
In een interview met wired.com geeft Johnson aan al te zijn begonnen met het script voor het derde deel uit de filmfranchise.

De regisseur wist actualiteiten te verwerken in de komediethriller, gezien de film zich afspeelt tijdens de corona-pandemie. Het blijkt dat hij voor het vervolg nogmaals al te graag wilt inhaken op de actualiteit en geeft aan veel om over na te denken te hebben.

"Ik probeer mijn hoofd leeg te maken omdat ik nu begin met het schrijven van het volgende deel. Ik probeer te kijken wat mij bezig houdt en hopelijk vertaalt zich dat naar wat wij allemaal meemaken in deze tijd", aldus de filmregisseur.

Glass Onion: A Knives Out Mystery kan je hier bekijken op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair