Blijft Ezra Miller toch The Flash spelen in het nieuwe DC-universum?

Blijft Ezra Miller toch The Flash spelen in het nieuwe DC-universum?

Volgens Variety is er interesse om de acteur te behouden.

The Flash heeft tot nu toe een zeer gecompliceerde productie gehad. Dit heeft grotendeels te maken met het criminele gedrag van hoofdrolspeler Ezra Miller na de opnames van de film. Met de bekendmaking van een reboot voor DC ging men er vanuit dat Ezra Miller zeker niet meer terug zou komen om de Scarlet Speedster te spelen. Of toch wel?

Toch interesse?
Volgens Variety hebben een aantal executives nu toch nog interesse om Miller te behouden. De acteur schijnt aan hun mentale gezondheid te werken en zijn sinds de zomer niet meer in de problemen gekomen met de autoriteiten.

Het lijkt al een tijdje zo dat Warner Brothers uitzonderlijk tevreden is met de film en er ondanks de controversie met Miller nog alle vertrouwen in heeft dat de film een succes gaat worden. De studio gaat voor de film zelfs voor het eerst in zeventien jaar weer een trailer uitzenden bij de Super Bowl, het grootste sportevenement van Amerika.

James Gunn
DC Studios Co-CEO James Gunn heeft al gereageerd op het artikel van Variety. Hij zegt niks te weten over de situatie rondom Miller als The Flash.



De film is vanaf 20 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Hieronder bekijk je de teaser met onder andere Michael Keaton als Batman.



NieuwsFilm

meest populair