Disney+ geeft enkele Marvel-films een extra dimensie

Disney+ geeft enkele Marvel-films een extra dimensie

De Marvel-films op Disney+ worden nóg wat beter.

Binnenkort zul je Marvel-films als Black Panther: Wakanda Forever, Avengers: Endgame, Thor: Love & Thunder en nog veel meer op Disney+ kunnen beleven alsof je in een IMAX-zaal zit.

IMAX
In november van 2021 begon de implementatie van 'IMAX Enhanced' op Disney+. Het begon puur visueel door de IMAX-aspect ratio toe te voegen als optie bij een hoop Marvel-films. Dit jaar gaat het nog een stap verder.

Vanaf dit jaar zullen gebruikers met de juiste apparatuur ook kunnen genieten van de geluidskwaliteit van IMAX (DTS Sound). Vikram Arumilli, Senior Vice President en General Manager, Streaming en Consumer Technology, IMAX Corporation zei het volgende over de implementatie:

"We zijn verheugd om het publiek een nog grotere filmervaring in huis en daarbuiten te bieden terwijl we de volgende fase van IMAX Enhanced op Disney + uitrollen. We kunnen niet wachten tot fans meer van onze geavanceerde, ongeëvenaarde visuele en geluidsverbeteringen in de hele IMAX Enhanced-collectie op Disney + zullen ervaren, met binnenkort meer titels."

Wakanda Forever
Op 1 februari komt Black Panther: Wakanda Forever uit op Disney+. De IMAX-aspect ratio zal dan beschikbaar zijn. Wanneer het DTS-geluid precies beschikbaar wordt, is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair