Zijn dit dé 6 horrorfilms van dit jaar?

Zijn dit dé 6 horrorfilms van dit jaar?

Veel horrorfilms in 2023 die zeker de moeite waard zullen zijn.

In 2023 verschijnen er uiteraard weer heel wat horrorfilms. Hieronder werpen we een snelle blik op zes horrorfilms die dit jaar gaan verschijnen.

Uiteraard verschijnen er dit jaar meer horrorfilms. Denk dan aan de reboot The Exorcist, Saw 10, The Nun 2 en de Stephen King-verfilming Salem's Lot.

M3GAN (draait)
Regie: Gerard Johnstone | Cast: Allison Williams, Violet McGraw, Amie Donald, Jenna Davis | Onze recensie
M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze zich ontwikkelt tot een vriendin, leraar, speelkameraadje en beschermer voor het kind waaraan ze is gekoppeld.

Wanneer Gemma onverwachts de zorg op zich moet nemen van haar achtjarige nichtje Cady is ze onzeker over hoe ze een goede ouder kan zijn voor haar. Omdat Gemma onder grote druk staat op haar werk, besluit ze haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging om beide problemen tegelijk op te lossen. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen.


Knock at the Cabin (2 februari)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Dave Batista, Jonathan Groff, Rupert Grint, Ben Aldridge
Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.


Winnie-The-Pooh: Blood and Honey (15 februari)
Regie: Rhys Frake-Waterfield | Cast: Natasha Tosini, Amber Doig-Thorne, Maria Taylor, Craig David Dowsett
Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werd


Scream VI (9 maart)
Regie: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett | Cast: Jenna Ortega, Hayden Panettiere, Courteney Cox, Melissa Barrera
Sam heeft samen met haar drie vrienden, Tara, Mindy en Chad, de aanvallen van Ghostface weten te overleven. Ze besluiten dan ook Woodsboro te verlaten om een geheel, nieuwe start te maken. Echter aangekomen in New York City blijkt Ghostface weer op te duiken.


Renfield (6 april)
Regie: Chris McKay | Cast: Awkwafina, Nicholas Hoult, Nicolas Cage
We ontmoeten Renfield, het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, Dracula. Renfield wordt gedwongen om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van de Heer van het Duister te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit die ongezonde relatie moet komen.


Evil Dead Rise (20 april)
Regie: Lee Cronin | Cast: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgana Davies, Morgana Davies
De jonge vrouw genaamd Beth, die haar alleenstaande moeder, bezoekt haar zus Ellie en haar familie in een krap appartement in Los Angeles. Wanneer iemand het angstaanjagende Necronomicon Ex-Mortis ontdekt ergens verborgen diep in het gebouw en een demonische entiteit laat ontsnappen, moeten ze samen vechten om hun familie te beschermen tegen de ondode Deadites.



NieuwsFilm

meest populair