Indrukwekkend detail in 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' ontdekt

Indrukwekkend detail in 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' ontdekt

Een indrukwekkend werk uit de geschiedenis is te zien in de Netflix film

Glass Onion: A Knives Out Mystery is inmiddels een paar weken geleden uitgekomen en het wordt goed ontvangen. Er wordt online veel over de film gepraat. Er is nu ook een mooi detail gevonden in de film.

Aan het begin van de film als je Benoit Blanc (Daniel Craig) in het bad ziet liggen is er ook nog iets anders te zien in de badkamer. Je kan namelijk ook het boek Cain's Jawbone zien, geschreven door Edward Powys Mathers. Dit boek werd uitgebracht in 1930.

Cain's Jawbone
Echter is het niet zo simpel als je denkt. Het boek werd namelijk met alle bladzijdes door elkaar uitgebracht, als een soort puzzel. Als het je lukt om het boek op te lossen kon je een geldprijs winnen.

Uiteindelijk waren het maar 3 mensen die het zijn gelukt om het boek leesbaar te maken. Best bijzonder dat een van die exemplaren nu in de film te zien is.

Bekijk de afbeelding
Waar gaat Glass Onion over?
In de film nodigt miljardair Miles Bron zijn vrienden uit voor een 'murder mystery' weekend. Toch loopt het uit de hand en wordt het voor Benoit Blanc een echte murder mystery.

Naast een sterk verhaal is de cast ook zeker niet mis. Naast Craig spelen namelijk ook Edward Norton, Madelyn Cline, Dave Bautista, Kathryn Hawn en Janelle Monáe in de film.

Glass Onion: A Knives Out Mystery is nu te streamen op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair