Disney+ voegt een van de beste films van het afgelopen jaar toe

Disney+ voegt een van de beste films van het afgelopen jaar toe

Bekijk deze horror-komedie nu op Disney+

Disney+ is niet alleen het thuis voor animatie- en Marvel-films. Er staat ook genoeg volwassen-content op deze streamingdienst. De streamer trakteert zijn abonnees op één van de beste films van het afgelopen jaar. Vanaf vandaag is de horror-komedie The Menu te zien op Disney+.

Ralph Fiennes (The King's Man) speelt een chef die een speciaal menu samenstelt voor zijn gasten van een haute cuisine restaurant. Het koppel Margot en Tyler is uitgenodigd om te genieten van deze culinaire ervaring. Maar al snel wordt duidelijk dat ze niet zijn uitgenodigd om van het voedsel te genieten. Het menu bevat namelijk een aantal schokkende en dodelijke gerechten.

The Menu heeft naast Fiennes ook rollen voor Anya Taylor Joy (The Northman), Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road) en Hong Chau (The Whale).


Bekijk de afbeelding

Één van de beste films van het jaar
Filmtotaal gaf The Menu een zevende plaats op de lijst van beste films van 2022. Het is een film die je op het puntje van je stoel houdt, een aantal choquerende en angstaanjagende momenten bevat, en ook een flinke dosis ongemakkelijke humor biedt.

Regisseur Mark Mylod neemt met deze film de culinaire wereld op de hak. Hij drijft de spot met zelf geobsedeerde critici, doorgedraaide fans en artiesten die niet meer weten waar ze kunst voor maken.

The menu biedt een gerecht van sociale satire met een flinke klodder horror-saus. Eet smakelijk!!!

Bekijk The Menu nu op Disney+. En bekijk hier alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair