Regisseur van 'Shazam'-sequel verklapt wanneer nieuwe trailer eraan komt

Regisseur van 'Shazam'-sequel verklapt wanneer nieuwe trailer eraan komt

Regisseur David F. Sandberg van 'Shazam! Fury of the Gods' verklapt dat DC-fans niet lang meer op een trailer hoeven te wachten

DC-fans hoeven gelukkig niet lang meer te wachten op een trailer voor Shazam! Fury of the Gods. Regisseur David F. Sandberg heeft op Twitter laten weten dat er eind van de maand een trailer komt.

In een cryptische tweet plaatste Sandberg een foto vanuit een bewerkingsruimte waarop een groot groen scherm te zien. Op het groene scherm staat in witte letters dat de preview is goedgekeurd, waarmee niets een trailer meer in de weg staat.

Eind van de maand
Het enige bijschrift dat Sandberg bij de foto heeft gezet is "eind van de maand". Daarmee is meteen duidelijk dat fans zich kunnen verheugen op het feit dat de trailer nog in januari te zien zal zijn.



Het gaat niet om de eerste trailer voor de film. Vorige zomer was er al eentje te zien tijdens Comic-Con in San Diego. Nu de verschijningsdatum van 17 maart steeds dichterbij komt, is het logisch dat fans niet kunnen wachten om nieuwe beelden te bekijken.

Wereldvernietigend wapen
De film Shazam! Fury of the Gods pakt de draad op waar de eerste film is gebleven. Billy Batson en zijn pleegbroers en -zussen kunnen in superhelden veranderen en zullen de strijd met het kwaad opnieuw aan moeten gaan, als er een wereldvernietigend wapen dreigt te worden gemaakt.

Asher Angel en Zachary Levi keren terug in de rol van Billy Batson en Shazam!, met daarnaast nieuwe rollen voor Rachel Zegler, Lucy Liu en Helen Mirren als de superschurk Hespera.

Shazam! Fury of the Gods komt op 17 maart in de bioscoop. Bekijk hier nog eens de vorige trailer voor de film.



NieuwsFilm

meest populair