3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 16 januari 2023 22:30 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Army of the Dead (2021)
Regie: Zack Snyder | Cast: Dave Bautista, Ella Purnell, Matthias Schweighöfer, e.a. | Te zien op: Netflix
Na het uitbreken van een zombieplaag, wist de mensheid de levende doden met succes te verdrijven naar het met betonmuren omringde Las Vegas. Een groep huurlingen wordt door een miljardair gevraagd om naar de gokstad te gaan om daar de achtergebleven kluisinhoud van een casino te stelen. Een gevaarlijke missie.Chef (2014)
Regie: Jon Favreau | Cast: Jon Favreau, Sofia Vergara, Scarlett Johansson, e.a. | Te zien op: Viaplay
Chef-kok Carl Casper weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Na een ruzie met zijn erg commercieel ingestelde baas, neemt hij ontslag. Hij besluit samen met zijn ex-vrouw, zoon en een vriend een foodtruck aan te schaffen. Tijdens deze ondernemende reis ontdekt hij niet alleen zijn passie voor het vak opnieuw, maar ook zijn zin in het leven.Crazy Rich Asians (2018)
Regie: Jon Chu | Cast: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, e.a. | Te zien op: HBO Max
Rachel, een sympathieke lerares uit New York, ontdekt dat haar vriend Nick steenrijk is wanneer ze zijn familie ontmoet bij een bruiloft in zijn thuisland Singapore. Dat maakt hem een van de meest gewilde mannen. In Singapore worstelt Rachel met haar eigen komaf.

MEER STREAMING
3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan


NieuwsFilm